Update: 'Club Brugge heeft akkoord met Barbera  van Barça B'

Update: 'Club Brugge heeft akkoord met Barbera van Barça B'

19-01-2023 07:00 Laatste update: 13:06
25

Club Brugge haalde afgelopen zomer Ferran Jutgla weg bij Barcelona B en zag de Spanjaard meteen overtuigen. De kunstje willen de Bruggelingen deze winter opnieuw herhalen met Victor Barbera.

De Spaanse journalist Albert Rogé van Relevo weet dat Club Brugge het vizier heeft gericht op Barbera, een achttienjarige aanvaller die momenteel uitkomt voor Barcelona B. Daar is hij één van de uitblinkers en wist hij zich in de kijker te spelen van Club Brugge, maar ook van enkele andere teams.

Barcelona wil de spits liever niet zien vertrekken, maar Barbera heeft een aflopend contract bij de club en is niet van plan om dat te verlengen. Daar hoopt Club Brugge, dat de beste papieren heeft om Barbera in huis te halen, nu van te kunnen profiteren.

De spits kwam in de Spaanse Derde Klasse dit seizoen vijftien keer uit voor Barcelona B, waarin hij goed was voor zes doelpunten. Hij was ook zeven keer trefzeker in vier partijen in de Youth League.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is er inmiddels een akkoord gevonden. Barbera komt Club dus versterken, al wachten we nog op een officiële mededeling.