Royal Antwerp FC boekt overtuigende zege op bezoek in Oostende

18-01-2023 20:25 Laatste update: 20:36
8

Royal Antwerp FC heeft woensdagavond een overtuigende 0-3 zege geboekt op bezoek bij KV Oostende. De doelpunten kwamen op naam te staan van Muja, Janssen en Nsimba.

Antwerp begon goed aan de partij en stond na 25 minuten spelen al op een comfortable 0-2 voorsprong. Het eerste doelpunt viel in minuut 12. Het was Muja die wist te scoren op aangeven van Balikwisha. Een tiental minuten later stond Janssen aan het kanon voor de 0-2 ruststand tegen de netten te trappen.

Oostende kreeg ook goede kansen. Maar scoren wou maar niet lukken voor de Kustboys. Zelfs vanop de penaltystip liep het mis. Bätzner trof de paal. In het slot legde Antwerp de wedstrijd in definitieve plooi. Het was invaller Nsimba die de 0-3 eindstand op het scorebord zette.