Mazzu neemt Van Cleemput en Kzenevic na lange tijd op in selectie tegen Gent

Mazzu neemt Van Cleemput en Kzenevic na lange tijd op in selectie tegen Gent

18-01-2023 18:33 Laatste update: 17:16
2

Felice Mazzù heeft Van Cleemput en Knezevic opgenomen in de 20-koppige selectie voor de wedstrijd tegen KAA Gent. Het duo was enige tijd buiten strijd maar de coach van charleroi lijkt nu terug op hun te rekenen tegen Gent. 

“Ik wil alleen praten over de komende wedstrijd, namelijk die in Gent," zei Felice Mazzù woensdag in een persconferentie. We bouwen langzaam aan ons team, dus natuurlijk zal het tactische aspect belangrijk zijn tegen deze teams die spelen voor de top vier en de titel. We moeten aan onszelf denken en verbeteren wat afgelopen weekend fout ging.

Hierbij kan Mazzu rekenen op zowel Jules Van Cleemput als Stefan Knezevic. "Jules en Stefan komen allebei terug van een lange blessure. Ze komen langzaam door de stadia heen en daarom heb ik besloten ze terug te nemen."

Of ze donderdag tegen Gent in actie zullen komen daar gaf de trainer van Charleroi nog geen sluitend antwoord op. "We zullen zien. Het feit dat ze in de groep zitten betekent niet dat ze op het veld zullen staan. Maar het kan even goed ook betekenen dat ze er zullen zijn..."