De Bruyne kon niet trainen om persoonlijke redenen, maar duel met Spurs lukt

De Bruyne kon niet trainen om "persoonlijke redenen", maar duel met Spurs lukt

18 januari - 16:18
0

Manchester City probeert donderdagavond op het veld van Tottenham Hotspur om weer wat dichter bij koploper Arsenal FC te geraken. Het huidige nummer twee zal daarbij een goeie Kevin De Bruyne kunnen gebruiken. Die ontbrak dinsdag op training, maar zonder erg, zo onthult Pep Guardiola.

Op de persconferentie van de Spaanse trainer merkte een journalist op dat hij De Bruyne dinsdag niet op het trainingsveld had gespot. Dat klopt ook, bevestigt Guardiola. "Hij had een persoonlijke kwestie. Hij kon niet trainen, maar vandaag (woensdag, nvdr.) is hij terug", klonk het. In de namiddag houdt Man City een laatste oefenstond voor de verplaatsing naar Tottenham, mét De Bruyne dus.

Volgens Guardiola bestaat er dan ook geen twijfel over dat KDB er donderdagavond zal bij zijn in het Tottenham Hotspur Stadium. Meer dan waarschijnlijk verschijnt de sterkhouder ook aan de aftrap. De Rode Duivel is overigens niet het enige goede nieuws dat Guardiola mocht brengen. Ook Ruben Dias en John Stones zijn namelijk weer klaar voor de dienst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie