Genk wil El Hadj weer doen schitteren: Zowel op korte als middellange termijn

Genk wil El Hadj weer doen schitteren: "Zowel op korte als middellange termijn"

18-01-2023 15:20
21

KRC Genk heeft Anouar Aït El Hadj kunnen losweken bij RSC Anderlecht. Twee seizoenen geleden openbaarde de spelverdeler zich daar nog als één van de toekomstige sterren van het elftal, maar na een serieuze dip heeft hij nu gekozen voor een overstap naar Limburg. Tot grote vreugde van de bazen in Genk.

Op de clubwebsite geven zowel Wouter Vrancken als Dimitri De Condé hun oordeel over de komst van El Hadj. Eerst is het de beurt aan de trainer. "Anouar past perfect in de filosofie van KRC Genk en verpersoonlijkt het attractief voetbal dat we hier willen brengen. Ik kijk ernaar uit om hem aan de groep toe te voegen", klinkt Vrancken in de wolken.

Ook De Condé, Head of Football bij Genk, kan niet anders dan tevreden zijn. "Na Yira Sor is de komst van El Hadj opnieuw een belangrijke versterking die we aan de huidige kern kunnen toevoegen. Anouar is een keuze zowel op korte als op middellange termijn", verduidelijkt hij meteen. De lengte van zijn contract, dat 4,5 jaar loopt, onderstreept die uitspraak.

El Hadj staat zelf ook volledig achter de overstap, verzekert De Condé. "In het eerste gesprek werd meteen duidelijk dat hij geloofde in het project van KRC Genk en dat hij heel veel goesting uitstraalt om bij te dragen aan onze successen dit seizoen en de komende seizoenen. We kijken ernaar uit om hem te zien schitteren in ons blauw en wit."