UPDATE: ‘Record voor Westerlo, elf miljoen euro plus bonussen voor Foster’

UPDATE: ‘Record voor Westerlo, elf miljoen euro plus bonussen voor Foster’

17 januari - 21:34 Laatste update: 25 januari - 15:01
36

Burnley-coach Vincent Kompany (ex-Anderlecht) is gespot in het Kuipje tijdens Westerlo-KRC Genk. De oefenmeester komt volgens Het Laatste Nieuws Lyle Foster scouten.

Naar verluidt wees Westerlo eerder al een bod af van Burnley. Kompany is gecharmeerd van Foster. De oefenmeester is naar het Kuipje afgezakt met boezemvriend Rodyse Munienge en Craig Bellamy.

Kompany heeft ook een goede relatie met KRC Genk-coach Wouter Vrancken. De T1 van de Limburgers ging eerder al op bezoek in Burnley. Westerlo-coach Jonas De Roeck werkte dan weer als assistent onder Kompany bij Anderlecht.

Update: Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri heeft Burnley FC een bod uitgebracht van 7 miljoen euro voor Lyle Foster van KVC Westerlo. Dit betekent dat de eerder getoonde interesse van Burnley zich heeft vertaald naar een serieus bod. Als dit bod daadwerkelijk concreet is, dan betekent dat dat de speler voor zeven keer zijn aankoopwaarde kan vertrekken.

Update: Gazet van Antwerpen heeft meer details vrijgegeven over de aankomende transfer van Lyle Foster naar het Burnley van Vincent Kompany. Westerlo zou zo’n zeven miljoen euro en drie miljoen euro aan bonussen kunnen incasseren. Enkel medische tests zouden de transfer nog kunnen dwarsbomen.

Update: Volgens Gazet van Antwerpen is het transferbedrag dat Vincent Kompany en Burnley op tafel leggen voor Lyle Foster nog hoger dan gedacht. Het gaat om een recordbedrag van elf miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen. 15% daarvan gaat naar ex-club Vitoria Guimaraes.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s