Zaakwaarnemer bevestigt: Barcelona kan Memphis ruilen voor Carrasco van Atlético

Zaakwaarnemer bevestigt: Barcelona kan Memphis ruilen voor Carrasco van Atlético

17-01-2023 21:12
1

FC Barcelona kan deze winter Memphis Depay ruilen voor Yannick Carrasco van Atlético Madrid. Dat meldt de zaakwaarnemer van de Rode Duivel, Pini Zahavi in gesprek met Het Nieuwsblad. De belangenbehartiger van Carrasco heeft beide partijen de ruil voorgesteld en hier werd niet onwelwillend op gereageerd.

"We zijn aan het praten", vertelt Zahavi over de onderhandelingen rond de ruildeal met Barcelona. "Het plan is om Yannick te ruilen voor Memphis. Het is nog niet concreet, ik weet niet of het kan lukken, maar de onderhandelingen lopen. Yannick ziet het wel zitten, hij is een goede speler." Carrasco ligt nog tot 2024 vast bij Atlético Madrid. Memphis staat al langere tijd in de belangstelling van de ploeg van trainer Diego Simeone.

Voor Barcelona zou de ruildeal ook een ideale optie kunnen zijn, aangezien de club nog steeds worstelt met de Financial Fairplay regels. Ook Atlético Madrid is niet enorm welvarend, waardoor een ruildeal voor beide partijen precies in het financiële plaatje past. Carrasco zelf lijkt in ieder geval oren te hebben naar een overstap binnen Spanje. Het voorstel van de ruildeal kwam van zaakwaarnemer Zahavi.