Zulte Waregem-trainer Leye over match Genk: ''We moeten wel efficiënter worden''

Zulte Waregem-trainer Leye over match Genk: ''We moeten wel efficiënter worden''

17-01-2023 14:20 Laatste update: 14:26
1

Zulte Waregem verloor afgelopen zaterdag met 1-0 van KRC Genk. Trainer Mbaye Leye kijkt op de match terug en heeft goed nieuws over de inzetbaarheid van aanvaller Jelle Vossen. 

''Alleen moeten we wel efficiënter worden, als je zo’n match wil winnen'', vertelde Leye aan Het Nieuwsblad. ''We hadden wel tien mogelijkheden in Genk waarbij we gevaarlijk konden worden, alleen bleef die ene pass of beweging achterwege. Daar moeten we nog de balans vinden'', verklaarde Leye het puntverlies tegen de koploper van de Jupiler Pro League

Naast de kritische noot kwam de trainer ook met goed nieuws over inzetbare spelers tijdens de volgende match tegen RSC Anderlecht: ''Jelle Vossen is helemaal klaar voor zijn terugkeer. Hij is weer volkomen fit en inzetbaar.'' De Belgische centrumspits kampte met gekneusde longen en is volgens Leye hersteld en klaar om te spelen.

Zulte Waregem staat op het moment 17e met 16 punten uit 20 wedstrijden. Aanstaande woensdag wacht RSC Anderlecht in de Jupier Pro League. Anderlecht bevindt zich op een 12e plaats in de Jupiler Pro League.