De Sart klimt uit het dal bij KAA Gent: Elke match gaat het wat beter

De Sart klimt uit het dal bij KAA Gent: "Elke match gaat het wat beter"

17 januari - 11:44
2

Julien De Sart haalt stilaan terug zijn beste niveau bij KAA Gent. Dat geeft hij ook zelf aan bij Het Nieuwsblad. De Sart moest maandenlang herstellen van pubalgie, maar kon zich bewijzen tegen KV Kortrijk.

"Dit was wellicht mijn beste match sinds ik terugkeerde na mijn blessures", reageerde De Sart na die wedstrijd. "Elke match gaat het wat beter. Tegen Kortrijk kon ik eindelijk nog eens de 90 minuten volmaken. Ik kom van ver en matchritme maakt een enorm verschil, daar kun je niet omheen. Dat we uiteindelijk winnen, maakt het alleen maar mooier."

De Sart heeft nog hoge ambities voor dit seizoen. "We willen die top vier absoluut bereiken en daar de competitie ook in eindigen. Zeker nu we uitgeschakeld zijn in de Beker van België. We zijn hoe dan ook de underdog. Onze kalender is heel zwaar, maar ik had met plezier ook nog die halve finales afgewerkt. Dan vergeet je gauw de vermoeidheid. De 4-0 op Union loog er echter niet om. Ze waren gewoon te sterk."

Donderdag speelt KAA Gent in eigen huis tegen Sporting Charleroi. Het heeft momenteel nog één punt achterstand op nummer vier Club Brugge.