Vrancken bespreekt aanwinst Sor: ''Speciaal 10 minuten apart genomen''

Vrancken bespreekt aanwinst Sor: ''Speciaal 10 minuten apart genomen''

17 januari - 08:12 Laatste update: 08:26
2

KRC Genk speelt dinsdagavond tegen KVC Westerlo. Genk-trainer Wouter Vrancken blikte vooruit op die match. Ook ging de T1 in op de prestaties van aanwinst Yira Sor tegen onder andere Zulte Waregem.

“Yira Sor heeft zijn kwaliteiten getoond. Toch heeft hij nog tijd nodig om zich aan te passen en tactisch helemaal mee te zijn met onze principes'', vertelde de T1 aan Het Belang van Limburg. ''We hebben hem speciaal tien minuten apart genomen, voor het overige heeft hij amper tactisch met ons kunnen trainen'', zei de coach over zijn omgang met Sor. ''Pas na de match tegen Eupen zal er tijd zijn om die dingen er echt in te slijpen, dat maakt dat hij nog een enorme groeimarge heeft.'' Vrancken maakte duidelijk dat Sor tijd krijgt en dat de T1 veel potentie ziet in de nieuwe aanwinst.

De 22-jarige Nigeriaanse rechtsbuiten kwam 1 januari dit jaar over van Slavia Praag voor 4 miljoen euro. De aanvaller maakte al zijn opwachting in de Jupiler Pro League en de Beker van België. In de Jupiler Pro League kwam hij tot scoren tegen Zulte Waregem.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie