'Oude bekenden Reitz en Hara dichtbij huuravontuur STVV'

'Oude bekenden Reitz en Hara dichtbij huuravontuur STVV'

17-01-2023 07:01 Laatste update: 09:12
3

De komst van Taichi Hara en Rocco Reitz naar Sint-Truiden lijkt aanstaande. Het tweetal zou overkomen naar de Kanaries op huurbasis. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

De twee zijn niet onbekend bij STVV. Vorig seizoen speelden Reitz en Hara al bij STVV. Reitz vertrok naar Borussia Mönchengladbach. De 20-jarige Duitser Reitz komt echter nauwelijks aan spelen toe in Duitsland en mocht zich opmaken voor matchen in het tweede elftal. Voor STVV was de centrale middenvelder vorig seizoen echter waardevol, ondanks dat de inmiddels vertrokken Christian Brüls vaker in de plaats van hem speelde.

De huur van Hara kon vorig jaar niet worden verlengd na een doelpuntrijk seizoen bij STVV. De 1,92 meter lang Japanner lijkt nu wel groen licht te krijgen van Deportivo Alavés om richting STVV te gaan. Hara is bij Alavés meestal invaller. Het zou ook hier huurbasis betreffen.

STVV kan zich op huurbasis, ondanks financiële uitdagingen, versterken met het duo. Trainer Bernd Hollerbach staat momenteel op plaats 8 met zijn ploeg, dat 30 punten wist te behalen uit 20 wedstrijden.