Courtois is bedroefd na verloren Supercup-finale: 'Tijd om hieruit te leren'

Courtois is "bedroefd" na verloren Supercup-finale: 'Tijd om hieruit te leren'

16 januari - 23:20

Real Madrid stapelde de prijzen op tijdens de voorbije jaren, maar in de finale van de Spaanse Supercup beet het nog eens in het zand. Uitgerekend tegen aartsrivaal FC Barcelona ging het met 3-1 onderuit. Thibaut Courtois deelde na de wedstrijd een korte boodschap op zijn Twitter-pagina.

Vanzelfsprekend stond de Rode Duivel onder de lat bij Real, dat geen voet aan de grond kreeg in het King Fahd International Stadium in Saoedi-Arabië. Hij was dan ook ontgoocheld. 'Ik ben bedroefd over de nederlaag in de Super Cup', schreef Courtois op zijn Twitter-account. De doelman hoopt dat zijn ploeggenoten zich snel herpakken. 'Het is tijd om te leren en weer op te staan, dit is Real Madrid.'

Courtois kreeg in Saoedi-Arabië de kans om de achttiende trofee uit zijn clubcarrière in de wacht te slepen, maar daar heeft hij dus naast gegrepen. Donderdag krijgt hij mogelijk een nieuwe kans om zich te bewijzen. In de Copa del Rey kijkt Real dan Villarreal FC in de ogen, al kiest Carlo Ancelotti in het bekertoernooi vaak voor tweede doelman Andriy Lunin. Zondag trekt De Koninklijke dan weer naar Athletic Bilbao in La Liga, dan ongetwijfeld mét Courtois als nummer één.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie