'Niet enkel Antwerp, maar ook PSV probeerde Blind te halen na vertrek Ajax'

'Niet enkel Antwerp, maar ook PSV probeerde Blind te halen na vertrek Ajax'

16 januari - 15:45
0

Niet enkel Antwerp, maar ook PSV heeft vorige maand geprobeerd om Daley Blind aan te trekken na zijn transfervrije vertrek bij Ajax. Dat meldt Voetbal International maandagmiddag. De 32-jarige verdediger ging niet in op de avances uit Eindhoven.

Blind belandde kort voor de WK-break op de bank bij Ajax, waarna beide partijen op 27 december besloten uit elkaar te gaan. Het contract van de Oranje-international werd verscheurd, waarna hij onder meer in verband werd gebracht met Royal Antwerp FC en Real Sociedad. Ook PSV hoopte zich te versterken met Blind, weet VI. Het Eindhovens Dagblad stelt eveneens dat PSV een lijntje heeft uitgeworpen. De routinier bedankte echter voor de interesse van de rivaal. 

Blind ging onlangs bij Bayern München aan de slag. Bij de Duitse kampioen is hij de vervanger van de geblesseerde Lucas Hernández en tekende hij een contract tot het einde van het seizoen. Volgens zaakwaarnemer Kees Vos was er nog meer belangstelling. "Een aantal clubs uit de Primera División, Premier League en Major League Soccer was zeer concreet. Alleen, als Bayern ertussen zit...", vertelde hij bij de NOS.

Ajax en PSV zijn momenteel de nummers drie en vier van de Eredivisie. Beide rivalen hebben 32 punten, vijf minder dan koploper Feyenoord.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie