Van Bommel houdt Frey uit selectie bij Antwerp: Correcte beslissing

Van Bommel houdt Frey uit selectie bij Antwerp: "Correcte beslissing"

16-01-2023 13:16 Laatste update: 13:19
4

Michael Frey kwam zondag niet in actie tegen Union. Hij kondigde na de wedstrijd tegen KRC Genk al aan dat hij wil vertrekken bij Antwerp. Patrick Goots vindt het terecht dat Frey niet werd opgenomen in de wedstrijdkern. 

"Dat Van Bommel Frey thuisliet, vind ik, ondanks het beperkte spelersmateriaal, een correcte beslissing", aldus Goots bij Gazet Van Antwerpen. "Van Bommel kijkt niet naar namen en hecht veel belang aan een goeie groepsdynamiek. Daar passen de uitspraken van Frey niet in. Het is een spijtig voorval dat snel moet opgelost worden."

Antwerp verloor uiteindelijk met 2-0 van Union. "Eens het op voorsprong klimt is Antwerp moeilijk te kloppen, maar bij een achterstand loopt deze ploeg, met een beperkte bank, achter de feiten aan. Er moet dringend wat aan deze situatie veranderen. Ofwel moeten er spoedig spelers uit blessure terugkeren, ofwel is er versterking noodzakelijk."

Woensdag komt Antwerp opnieuw in actie. Het gaat dan op bezoek bij KV Oostende. Frey heeft de groepstraining inmiddels hervat.