OFFICIEEL: Ngonge (ex-Club Brugge) vindt nieuwe uitdaging in Italië

OFFICIEEL: Ngonge (ex-Club Brugge) vindt nieuwe uitdaging in Italië

14 januari - 14:24 Laatste update: 14 januari - 14:24
3

Cyril Ngonge (ex-Club Brugge) staat voor een verrassende transfer, meldt het Algemeen Dagblad. FC Groningen gaat de aanvaller verkopen aan Hellas Verona, de nummer achttien van de Serie A.

Ngonge gaat in Italië tekenen voor tweeënhalf jaar, met een optie voor nog eens twee seizoenen. Helemaal rond is de deal nog niet, maar de verwachting is dat de clubs eruit gaan komen. Met het vertrek van Ngonge lost Groningen een moeilijk probleem op.

De club was overtuigd van de kunsten van Ngonge, die buiten de lijnen nog wel eens over de schreef ging. Zo werd hij laatst samen met Nordin Musampa beboet door Groningen omdat hij in beschonken toestand op de training verscheen.

"Cyril is een talentvolle speler, maar hoewel hij hierop veelvuldig is gewezen voldoet hij niet aan de normen en eisen die wij stellen aan het trainen en voetballen bij FC Groningen", vertelde technisch directeur Mark-Jan Fledderus onlangs.

Update: Ngonge (ex-Club Brugge) gaat aan de slag bij Hellas Verona, dat maakt de Italiaanse club op de officiële kanalen bekend. De aanvaller was bij Groningen een veelbesproken speler.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie