De Condé spreekt duidelijke taal over Heynen en Trésor: Zij verdienen een kans

De Condé spreekt duidelijke taal over Heynen en Trésor: "Zij verdienen een kans"

13 januari - 21:45
25

KRC Genk is bezig aan een goed seizoen en lijkt op weg om volledig mee te strijden om de titel. Voorlopig zorgde dat echter nog niet voor kansen bij de Rode Duivels voor enkele landgenoten. Dat had nochtans moeten gebeuren, vindt Head Of Football Dimitri De Condé.

De voorbije maanden werden Bryan Heynen en Mike Trésor meermaals gelinkt aan een selectie voor de Rode Duivels. Dat zat er echter nog niet in voor het duo. De Condé hoopt dat zij in maart zich wel mogen melden bij de nationale ploeg. "In de nationale ploeg is er altijd concurrentie, maar zij verdienen absoluut een kans", klinkt het bij Eleven Sports.

"Er gaat een nieuwe bondscoach komen die zal moeten doorselecteren", gaat De Condé verder. En bij die nieuwe selectie hoort Heynen volgens De Condé. "Als je ziet hoe Heynen het verschil weer maakt tegen de top van België", stelt hij.

En dat is niet de enige reden waarom die twee volgens De Condé een kans verdienen. "Anders ga je ze blijven stimuleren om naar het buitenland te gaan. Dan komen ze af: 'Wij zijn ambitieus en willen ook eens in die nationale ploeg staan.' Dat zou jammer zijn voor ons, dus ik hoop van harte dat ze hun kans krijgen", besluit De Condé.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie