Geen Antwerp-deal voor Essevee-doelman Bostyn: Een moeilijke situatie

Geen Antwerp-deal voor Essevee-doelman Bostyn: "Een moeilijke situatie"

14-01-2023 21:30
3

Voor Louis Bostyn komt er dan toch geen transfer naar Royal Antwerp FC. De doelman van SV Zulte Waregem werd genoemd in een ruiloperatie met Ortwin De Wolf. Die gaat echter niet door.

Bij Het Nieuwsblad onthult Zulte Waregem-coach Leye dat de transfer tussen Antwerp en Essevee niet doorgaat. "De twee clubs hebben geen overeenkomst bereikt maar het is nu wel een moeilijke situatie", klinkt het. "Het is nu aan de directie om een oplossing te vinden. Hij heeft toch een mentale tik gekregen", geeft hij aan.

Vooral een moeilijke situatie voor Bostyn, die een mooie transfer naar Antwerp door de vingers ziet glippen. Hij dreigt nu tweede viool te moeten blijven spelen achter Sammy Bossut. "Misschien kan hij tot het einde van het seizoen blijven en kan hij opnieuw de concurrentie met Sammy aangaan. Tenzij hij een nieuwe club vindt natuurlijk. Sammy en Louis hebben elk al heel veel betekend voor deze club, dus we moeten hier heel evenwichtig in handelen", besluit Leye.

Bostyn, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij Zulte Waregem, kwam dit seizoen zeven keer uit voor de club. Daarin slikte hij zeventien tegendoelpunten.