'Anderlecht ziet Ait El Hadj vertrekken, prijs die KRC Genk betaalt is bekend'

'Anderlecht ziet Ait El Hadj vertrekken, prijs die KRC Genk betaalt is bekend'

13 januari - 19:16
39

RSC Anderlecht staat op het punt om afscheid te nemen van Anouar Ait El Hadj, die een contract bij KRC Genk kan tekenen. De Limburgers halen de Belgische jeugdinternational in huis en betalen Anderlecht daar nog enkele miljoenen voor.

Eerder raakte al bekend dat Ait El Hadj een akkoord had bereikt met KRC Genk, maar dat beide clubs er nog niet uit. De deal is nu wel zo goed als rond. De Limburgers betalen zo'n twee miljoen euro voor de middenvelder en zullen ook een deel van doorverkoop moeten afstaan aan paars-wit, meldt Het Laatste Nieuws.

Een pittige prijsvermindering voor Anderlecht, dat twee jaar geleden nog zo'n zes miljoen euro vroeg voor Ait El Hadj. Na enkele mindere seizoenen bij de Brusselaars is zijn marktwaarde echter stevig gedaald, waar Genk nu van profiteert.

Bij Genk ligt een contract voor vier en een half seizoen klaar en zal hij de concurrentiestrijd met onder andere Mike Trésor en Joseph Paintsil aangaan. Intussen haalde Anderlecht met Anders Dreyer wel al een vervanger in huis. De officiële bekendmaking wordt binnenkort verwacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s