Alzate neemt graag de rol van Raskin over bij Standard: “Ben veelzijdige speler

Alzate neemt graag de rol van Raskin over bij Standard: “Ben veelzijdige speler"

13 januari - 18:14 Laatste update: 18:40

Steven Alzate vervangt momenteel Nicolas Raskin bij Standard. Raskin zal niet meer in actie komen voor Standard nadat er geen akkoord werd gevonden over een contractverlenging.  Alzate voelt zich goed op zijn plekje voor de verdediging. 

In september heeft Fergal Harkin tijdens de laatste minuten van de zomertransferperiode Alzate van Brighton geleend. Ondertussen is zowat heel Standard reuze tevreden over die beslissing. Een transfer die handig lijkt te zijn na het dispuut met Raskin. Alzate gaat in gesprek met DH Sport en getuigt over zijn prestaties in het middenveld van de Rouches. 

Na een moeilijke start lijkt de middenvelder zijn plekje gevonden te hebben. "Het is nooit gemakkelijk om in een nieuwe competitie en een nieuwe cultuur aan te komen”, klinkt het bij Alzate. “Het kostte me een tijdje om me aan te passen," maar hij gelooft dat hij nu goed presteert. "Mijn laatste paar wedstrijden waren consistenter. Ik ben blij met mijn voetbal op dit moment.

Bij afwezigheid van Raskin besloot Ronny Deila de middenvelder net voor de verdediging te plaatsen. "Ik voel me goed in deze positie. Ik ben een nogal veelzijdige speler, ik leer snel. Ik voel me zelfverzekerd en heb het naar mijn zin. Na elke wedstrijd analyseren we mijn prestaties met de coach. Ik denk dat ik op de goede weg ben”, besluit de middenvelder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie