'Na uitleenbeurt aan Midtjylland mag Olsson hopen op nieuwe kans bij Anderlecht'

'Na uitleenbeurt aan Midtjylland mag Olsson hopen op nieuwe kans bij Anderlecht'

13 januari - 22:00
3

RSC Anderlecht heeft het financieel niet al te breed en moet op zoek naar oplossingen. In de spelerskern zal het afscheid moeten nemen van enkele pionnen, maar krijgen enkele anderen een nieuwe kans. Eentje daarvan is Kristoffer Olsson.

Bij Het Nieuwsblad weet men dat Anderlecht de Zweedse middenvelder nog niet heeft opgegeven en dat hij volgend seizoen een nieuwe kans zal krijgen bij de club. Olsson werd in de zomer van 2021 nog voor vier miljoen euro in huis gehaald, maar kon de verwachtingen niet inlossen.

Deze zomer besloot Anderlecht om de Zweedse middenvelder te verhuren aan het Deense FC Midtjylland, waar hij een basispion is. Daar lijkt hij Anderlecht ook overtuigd te hebben om hem volgend seizoen onder coach Brian Riemer een nieuwe kans te geven.

Daarmee heeft paars-wit mogelijk ook een oplossing gevonden voor het aankomende vertrek van Adrien Trebel. De middenvelder heeft een aflopend contract bij paars-wit en het ziet er niet naar uit dat de Brusselaars die verbintenis zullen verlengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie