OFFICIEEL: Talent Ebenezer Agyei neemt afscheid van RSC Anderlecht

OFFICIEEL: Talent Ebenezer Agyei neemt afscheid van RSC Anderlecht

12-01-2023 21:15
3

RSC Anderlecht dreigt door de financiële problemen de komende weken en maanden nog enkele grote talenten te zien vertrekken. Noah Sadiki en Lucas Stassin worden gelinkt aan een vertrek, terwijl ook Julien Duranville andere oorden kan opzoeken. Ebenezer Agyei heeft alvast besloten de club te verlaten.

De zeventienjarige verdediger en broer van toptalent Enock Agyei kondigde op Instagram aan dat hij Anderlecht heeft verlaten. 'Na zeven seizoenen bij Anderlecht is het tijd voor mij om te vertrekken. Het was een leuke tijd, vol avontuur en mooie toernooien, maar mijn verhaal bij Anderlecht is nu voorbij. Ik wil alle trainers met wie ik bij de club gewerkt heb bedanken, net als de spelers, staff en supporters', schreef Agyei.

De jonge verdediger zette in 2020 zijn handtekening onder een profcontract bij Anderlecht en werd samen met zijn broer bestempeld als een toptalent. Doorbreken zat er voor Agyei niet in. Hij werd in tegenstelling tot zijn broer Enock nooit doorgeschoven naar de RSCA Futures en raakte niet verder dan de U18. Nu kan de verdediger op zoek naar een nieuwe club.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eb.boateng⚡️ (@eben.agyei22)