Nainggolan haalt uit na vertrek bij Antwerp: Wilden mij gewoon kloten

Nainggolan haalt uit na vertrek bij Antwerp: "Wilden mij gewoon kloten"

12-01-2023 20:31
11

Radja Nainggolan heeft na zijn vertrek bij Royal Antwerp FC nog eens nagetrapt. De middenvelder heeft genoeg gezien van België en is van plan om ons land te verlaten en opnieuw in het buitenland te gaan voetballen.

Nainggolan vertrok in mineur bij Antwerp en zag zijn contract recent ontbonden worden bij de club. Hij werd bedankt voor bewezen diensten na enkele misstappen buiten het veld. Nainggolan vond al die commotie echter overdreven. "Hier stond dat wekenlang in de gazet, in Italië haalt zoiets de krant niet eens", zegt Nainggolan bij Koolcast Sport.

Bij Antwerp werd hij na het vape-incident ook uit de A-kern gezet. De middenvelder vindt zich echter onheus behandeld door Antwerp. "Ik besef wat ik verkeerd deed. Er waren andere manieren om dat op te lossen, maar de club deed geen moeite. Antwerp wilde me gewoon kloten", geeft hij aan.

Volgens Nainggolan behandelde Antwerp hem zo omdat hij plaats moest maken voor andere spelers. "Ik maakte daar geen drama van, al voelde ik me wel verwaarloosd omdat ik nooit een duidelijke uitleg kreeg van het bestuur. Ze zijn niet eerlijk geweest. De deur stond zogezegd nog op een kier, maar werd uiteindelijk gewoon in mijn gezicht toe gesmeten zonder iets te zeggen. Ik vind eerlijkheid belangrijk, helaas zit de voetbalwereld vol met kontenlikkers", aldus Nainggolan.