'Lazio hoopt via huurconstructie op komst van Club Brugge-aanvaller Jutgla'

'Lazio hoopt via huurconstructie op komst van Club Brugge-aanvaller Jutgla'

12 januari - 20:46
8

De goede prestaties van Ferran Jutgla bij Club Brugge zijn niet onopgemerkt gebleven. Na amper een half seizoen heeft de Spanjaard zich al op heel wat lijstjes gezet en mag hij al hopen op een nieuwe stap. Zo denkt Lazio Roma aan de spits van Blauw-Zwart.

In de lokale pers valt namelijk te lezen dat Lazio het vizier heeft gericht op Jutgla. De club die eerder al onder andere Sergej Milinkovic-Savic, Jordan Lukaku en Adam Marusic uit ons land haalde denkt nu ook aan de komst van Jutgla.

De Romeinen hopen deze winter of ten laatste komende zomer Jutgla in huis te halen, al zal zijn komst geen makkie worden. De Italiaanse club heeft namelijk beperkte middelen en zou daarom denken aan een uitleenbeurt met aankoopverplichting.

De kans dat Club Brugge daarmee akkoord gaat, is echter zo goed als nihil. Jutgla heeft zich dit seizoen ontpopt tot een sterkhouder bij de Bruggelingen en moet komende zomer, bij een verkoop, dan ook een grote som opleveren. De 23-jarige Spanjaard zit dit seizen aan tien doelpunten en zeven assists in 26 partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie