UPDATE: 'Anderlecht heeft beet en haalt Deense aanvaller Dreyer in huis'

UPDATE: 'Anderlecht heeft beet en haalt Deense aanvaller Dreyer in huis'

11 januari - 22:16 Laatste update: 11 januari - 22:16
24

Bij RSC Anderlecht wil men af van enkele dure contracten en flink besparen, maar speurt men inmiddels ook naar versterking. Viktor Tsygankov werd genoemd als mogelijke versterking. Ook Anders Dreyer staat op het verlanglijstje.

De komst van de dure Tsygankov blijkt moeilijk te gaan worden, waardoor Anderlecht ook aan enkele alternatieven denkt. Volgens het Deense Bold staat Dreyer van FC Midtjylland op het verlanglijstje van de Brusselaars.

De 24-jarige flankaanvaller is bij de Deense club één van de smaakmakers en was in 27 wedstrijden goed voor tien doelpunten en vier assists. Dat kan hem nu een transfer opleveren naar een nieuwe competitie.

De komst van Dreyer zal echter geen makkie worden voor Anderlecht. De lokale bron geeft namelijk aan dat de flankaanvaller ook een dure vogel zou kunnen worden. Hij heeft een marktwaarde van zo'n negen miljoen euro, wat toch iets te gortig lijkt voor paars-wit.

Update: Het Deense Bold geeft aan dat Dreyer dan toch geen negen miljoen euro moet kosten. Door een speciale clausule in zijn contract kan de flankaanvaller al voor iets meer dan vier miljoen euro in huis worden gehaald. Een som die Anderlecht naar verluidt bereid is om te betalen. De Deen kan zijn handtekening onder een contract voor 4,5 seizoenen zetten bij de Brusselaars.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie