‘Newcastle richt haar pijlen op Tielemans en ploeggenoot bij Leicester City’

‘Newcastle richt haar pijlen op Tielemans en ploeggenoot bij Leicester City’

11 januari - 18:31
6

De toekomst van Youri Tielemans staat al een tijdje ter discussie. De Rode Duivel zijn contract loopt deze zomer af bij Leicester City en staat in belangstellingen van een aantal clubs. Ook Newcastle United toont interesse in Tielemans. 

Eerder bleek dat Arsenal wilde profiteren van de situatie en nog een paar maanden wachten om hem tegen lagere prijs te halen. Ondertussen lijkt een overstap naar Londen minder waarschijnlijk. De belangstelling van Arsenal-manager Mikel Arteta is nu gedaald. De Londense club zou naar verluidt meer nood hebben aan versterking in het aanvallende compartiment. 

Newcastle daarentegen is nog steeds geïnteresseerd in de 25-jarige middenvelder. De Magpies, die verrassend derde staan in de Premier League, zouden Tielemans en zijn teamgenoot James Maddison tot hun twee belangrijkste doelstellingen hebben gemaakt om hun middenveld te versterken. Het probleem is dat Leicester City niet van plan is iemand te laten gaan deze winter, tenzij er een vervanger kan worden gevonden.

Tielemans is uitgegroeid tot een absoluut onmisbare speler bij Leicester City. De middenvelder is dit seizoen de meest gebruikte veldspeler van Brendan Rodgers. Dat was eerder ook het geval in de seizoenen 2020-2021 en 2021-2022.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie