Bijzonder gerucht: 'Als Arsenal niet rondgeraakt met Mudryk, komt Hazard in beeld'

Bijzonder gerucht: 'Als Arsenal niet rondgeraakt met Mudryk, komt Hazard in beeld'

11-01-2023 15:10 Laatste update: 15:21
5

Eden Hazard geraakt maar niet van de bank bij Real Madrid. De gewezen Rode Duivel heeft al meermaals aangegeven dat hij daarentegen graag in de Spaanse hoofdstad woont. Sportief gezien dringt een transfer zich dan weer op. Arsenal FC lijkt niet meteen een geloofwaardige bestemming, maar toch gaat dat gerucht rond over het Kanaal.

'Arsenal overweegt een schokkende transfer rond Eden Hazard', met die titel pakt The Sun uit. Naar verluidt zouden er momenteel gesprekken lopen tussen de speler en het bestuur van Real over zijn verdere toekomst. Die toekomst ziet er in Madrid eerder somber uit. Zo kwam Hazard dit seizoen nog maar tot een schamele 98 minuten in La Liga.

Of dat bij Arsenal wel het geval zou zijn, is een open vraag. The Gunners gaan momenteel aan kop in de Premier League, maar staan nog voor enkele loodzware maanden om onder meer Manchester City van zich af te houden. Daarom zoeken de Londenaren deze winter naar versterking, ondanks de huidige hoogconjunctuur. Het topdoelwit is Mykhailo Mudryk, de sensatie van Shakhtar Donetsk.

Arsenal ligt in onderhandeling over de komst van de Oekraïense buitenspeler, maar er zijn kapers op de kust, denk maar aan Chelsea FC. Als de deal rond Mudryk niet rond geraakt, zou Arsenal de blik zomaar kunnen verleggen naar Hazard, klinkt het. Blijkbaar zou er zelfs al contact geweest zijn met Real.