Club Brugge moet Enzo Fernández vrezen: 'Transfer naar Chelsea van de baan'

Club Brugge moet Enzo Fernández vrezen: 'Transfer naar Chelsea van de baan'

11 januari - 12:28
7

De mega-overstap van Enzo Fernández naar Chelsea lijkt definitief van de baan. Dinsdagavond kuste de middenvelder van Benfica het embleem van de Portugese club.

Benfica bereikte dinsdagavond aan de hand van de Argentijnse wereldkampioen de laatste acht in het bekertoernooi van Portugal. Mede door een scorende Fernández werd derdeklasser Varzim met 0-2 verslagen. Zijn reactie op het doelpunt zorgde voor grote vreugde bij de supporters van Benfica, want de middenvelder kuste het clublogo, ten teken dat hij nergens heen gaat.

Fernández was de laatste weken de hoofdrolspeler in een aanzienlijke transfersoap: Chelsea probeerde hem uit alle macht naar Londen te halen, tot woede van Benfica-trainer Roger Schmidt. "Chelsea was respectloos, maar het is klaar. Enzo is onze speler", aldus Schmidt afgelopen week. Chelsea lijkt definitief afgehaakt, nu een bod van 85 miljoen euro van tafel is geveegd door Benfica. De topclub uit Lissabon eist de minimale afkoopsom van 120 miljoen en dat is The Blues te gortig.

In de Champions League speelt Club Brugge dra in de achtste finales tegen Benfica. De heenmatch in het Jan Breydelstadion staat op 15 februari op het programma. De terugmatch in Portugal wordt gespeeld op 7 maart.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie