Volgend goudhaantje weg bij Anderlecht? 'Stassin overweegt de stap naar Lille'

Volgend goudhaantje weg bij Anderlecht? 'Stassin overweegt de stap naar Lille'

11 januari - 08:00
26

Lucas Stassin mocht dit seizoen voor de eerste keer proeven van de A-ploeg van RSC Anderlecht. Toch is het maar de vraag of de toekomst van het talent in Brussel ligt. Aan de mouw van Stassin wordt immers getrokken. Nu ook door OSC Lille.

Het is Het Laatste Nieuws dat de interesse van Lille in Stassin brengt. De jonge aanvaller zou volgens de krant de stap richting de Franse ploeg overwegen. In de Ligue 1 staat Lille momenteel op de zevende plaats. Eerder raakte ook al bekend dat het Engelse Sunderland Stassin op de radar heeft staan. 

Stassin na debuut uit beeld verdwenen
Felice Mazzu haalde dit seizoen Stassin – de zoon van voormalig Anderlecht-speler Stéphane Stassin – voor het eerst bij de A-ploeg. In oktober mocht de nu 18-jarige spits ook twee keer spelen bij de grote jongens. Na de matchen tegen Club Brugge en Zulte Waregem verdween hij weer naar het achterplan

Stassin maakt dit seizoen vooral zijn minuten en goals in de Challenger Pro League. Voor RSCA Futures scoorde hij elf keer in zestien wedstrijden. In Brussel heeft hij nog een contract tot medio 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie