'Villarreal staat open voor verkoop Danjuma, Engelse clubs tonen interesse'

'Villarreal staat open voor verkoop Danjuma, Engelse clubs tonen interesse'

10 januari - 21:42
3

Villarreal staat deze winter open voor aanbiedingen gericht op Arnaut Danjuma. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De club heeft echter geen haast met het verkopen van de ex-speler van Club Brugge

De aanvaller wordt gezien als een waardevolle speler, dus mag hij alleen vertrekken als er een goede aanbieding voorbij komt. De entourage van Danjuma is in gesprek met verschillende Europese clubs, omdat er genoeg interesse is voor de aanvaller. Afgelopen zomer werd Danjuma nog gelinkt aan Liverpool, maar door het aantrekken van Cody Gakpo lijkt het onwaarschijnlijk dat The Reds nog steeds interesse hebben.

Op dit moment lijkt een terugkeer naar de Premier League alsnog het meest waarschijnlijke voor Danjuma. Sky Sports meldt dat onder andere Everton en Nottingham Forest interesse hebben in de diensten van de Nederlander. Dat betekent wel dat Danjuma weer tegen degradatie zal moeten vechten in de Engelse competitie. Eerder degradeerde hij al met Bournemouth uit de Premier League. 

De 25-jarige Danjuma heeft nog een contract tot 2026 in Spanje. De aanvaller is dit seizoen ook weer een vaste waarde bij Villarreal. Tot nu toe kwam hij tot zes doelpunten in zeventien duels voor de club. De precieze reden dat de Spanjaarden hem alsnog willen verkopen is nog onduidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie