Romano: United akkoord over Weghorst, Besiktas heeft nog één laatste voorwaarde

Romano: United akkoord over Weghorst, Besiktas heeft nog één laatste voorwaarde

10 januari - 19:30
3

Wout Weghorst heeft zijn droomtransfer bijna te pakken, zo verzekert Fabrizio Romano. Manchester United heeft een akkoord weten te bereiken met Burnley en Besiktas, waardoor de Nederlandse spits bijna zeker is van zijn move naar Old Trafford. Besiktas heeft nog één laatste voorwaarde.

De Turkse club wil eerst nog een vervanger vinden voor Weghorst, voordat het helemaal groen licht geeft voor de overgang. Volgens Romano krijgt Besiktas drie miljoen euro van United om het huidige huurcontract van de aanvaller te verscheuren. De Oranje-international hoeft dus alleen nog te wachten tot zijn opvolger gevonden is, voor hij naar Manchester kan gaan.

Weghorst gaat op huurbasis de overstap maken naar Man United. Hij maakt het seizoen af bij de ploeg van Erik ten Hag, daarna keert hij in principe terug bij zijn eigenlijke werkgever Burnley. De Championship-club verhuurde Weghorst dit seizoen dus eigenlijk al aan Besiktas. Daardoor was de United-deal gecompliceerd.

Weghorst moet de aanval van The Red Devils van extra opties gaan voorzien. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo is de spoeling namelijk dun in de voorhoede van de Premier League-club. United heeft echter weinig financiële middelen, dus een grote aankoop kan het deze winter niet doen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door #DoneDeal de podcast (@donedealpodcast)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie