Details bekend: ‘KV Kortrijk kan 850.000 euro vangen voor Lamkel Zé’

Details bekend: ‘KV Kortrijk kan 850.000 euro vangen voor Lamkel Zé’

10 januari - 13:16 Laatste update: 10 januari - 13:16
25

Didier Lamkel Zé is op weg naar zijn zesde club op anderhalf jaar. Deze keer is Wydad Casablanca aan de beurt, weet Het Laatste NieuwsHet gaat om een huur met aankoopoptie.

Lamkel Zé verdween bij KV Kortrijk al snel naar de B-kern. Onder de nieuwe coach Bernd Storck wordt hij niet meer opgevist en moet hij dus een andere club zoeken. Wydad Casablanca, de nummer drie in Marokko, wil hem nu huren. 

Lamkel Zé is stilaan op weg naar een record, want Wydad zou al zijn zesde club in anderhalf jaar worden. Hij speelde in die periode al bij Antwerp, DAC 1904, FK Chimki, FC Metz en KV Kortrijk. In november verklaarde hij nog dat hij in de winter wilde tekenen voor... Ferencvaros. 

Update: Het vertrek van Lamkel Zé is helemaal rond, meldt Het Nieuwsblad. De Kameroener heeft naar verluidt zijn handtekening gezet onder een contract bij Wydad Casablanca, dat Lamkel Zé huurt van KV Kortrijk. De Marokkaanse club beding ook een aankoopoptie.

Update: Didier Lamkel Zé trekt naar Marokko. De aanvaller is gespot met een shirt van Wydad Casablanca. Volgens Het Nieuwsblad kan KV Kortrijk via de aankoopoptie zo’n 850.000 euro vangen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie