Onuachu lacht na topper tegen Club Brugge: ''Er kwamen veel emoties bij te pas''

Onuachu lacht na topper tegen Club Brugge: ''Er kwamen veel emoties bij te pas''

9 januari - 08:00
5

KRC Genk versloeg Club Brugge zondag met 3-1 in eigen huis. Tijdens de wedstrijd vielen twee rode kaarten en liepen de emoties hoog op. Het Belang van Limburg noteerde de woorden uit de mond van KRC Genk-spits Paul Onuachu na de wedstrijd.

“Er kwamen inderdaad veel emoties bij te pas”, aldus de lachende Nigeriaanse spits die zelf verantwoordelijk was voor de 2-1 tijdens de match. ''Onze trainer maakte zich erg boos en werd de tribune ingestuurd'', vertelde Onuachu.

''Die energie zit in heel de technische staf, zij brengen die over op ons, dat voelen we'', zei Onuachu over de strijdlust van de technische staf. ''Maar ik ga hem toch vragen om het de volgende keer wat rustiger aan te doen''. Onuachu hintte met een lach naar de ver oplopende emoties van onder meer trainer Wouter Vrancken.

De Gouden Schoen-winnaar van vorig seizoen scoorde 14 keer in 16 wedstrijden in de Jupiler Pro League tijdens het huidige seizoen. De 2,01 meter lange spits scoorde daarnaast 1 keer tijdens 2 matchen in de Beker van België. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s