Toch geen transfer voor Maguire ondanks 'lachwekkende' geruchten

Toch geen transfer voor Maguire ondanks 'lachwekkende' geruchten

08-01-2023 21:44
1

Het leek er even op dat Harry Maguire een verrassende transfer naar Aston Villa ging maken, maar die geruchten zijn direct de kop in gedrukt. Onder meer het lokale Manchester Evening News meldt dat Maguire gewoon bij Manchester United blijft.

Op zondagavond kwam talkSPORT naar buiten met verrassend nieuws: Maguire zou op het punt staan om naar Aston Villa te vertrekken. De Engelse verdediger zou zelfs al gespot zijn op het trainingscomplex van de club uit Birmingham. Al snel klonken er geluiden dat het nieuws niet klopte. MEN bevestigt dat: de krant weet dat Maguire gewoon in Manchester blijft.

Bronnen rondom de verdediger noemen de Villa-geruchten zelfs 'lachwekkend'. Maguire zou alleen naar Birmingham zijn gegaan om te golfen. Manager Erik ten Hag zou de international van 87 miljoen euro graag willen behouden. Daardoor lijkt het erop dat Maguire het seizoen afmaakt op Old Trafford.

2,5 jaar geleden maakte Maguire voor een recordbedrag de overstap van Leicester City naar Man United. Zijn periode bij The Red Devils verloopt tot nu toe echter teleurstellend: Maguire maakte al veel fouten en is nu geen vaste waarde meer.