Interview van Parker niet gesmaakt door Verheyen: “Meteen een Martinez-vibe”

Interview van Parker niet gesmaakt door Verheyen: “Meteen een Martinez-vibe”

08-01-2023 16:27
32

Scott Parker had waarschijnlijk van een andere uitslag gedroomd bij zijn debuut als trainer van Club Brugge. Blauw-Zwart verloor immers zondag met 3-1 van KRC Genk. Na de match verscheen Parker voor de camera van Eleven Sports, maar de woorden van de Engelsman maakten weinig indruk op Gert Verheyen.

Dave Peeters wilde na de match weten wat Parker van zijn debuutmatch vond. De Engelsman stelde dat hij "teleurgesteld" was, want "Club Brugge kwam voor een resultaat". Daarna probeerde Parker het goede van Club Brugge te onderstrepen. "Ik merkte dat de spelers al een beetje wat ik van ze verlang oppikten. Andere dingen nog niet. Dat komt nog wel", klonk het.

Verheyen gaf daarna zijn kijk op het interview. De analist vond het jammer dat Parker vooral positief wilde zijn en niet dieper inging op de vraag over wat de spelers net van hem hadden opgepikt. "Ik heb een meteen een Martinez-vibe", haalde Verheyen de schouders op. De analist liet met zijn lichaamstaal daarna wel merken dat het ergens logisch is dat Parker nog niet meteen de diepte inging met zijn antwoorden.

Begrip van Sonck
Dat laatste onderstreepte nadien ook Wesley Sonck. "Ik wacht nog altijd op de eerste trainer die voor een match zegt: vandaag gaan we eenvoudig winnen. Ook voor Parker was het vandaag een binnenkomer. Dat is geen evidentie. Hij kan in deze tijd nog niet alles naar zijn hand zetten."