Vanhaezebrouck verhoogt de druk op Gent-huurling: We verwachten meer

Vanhaezebrouck verhoogt de druk op Gent-huurling: "We verwachten meer"

8 januari - 19:40
7

Jens Petter Hauge moet zo stilaan beginnen vrezen voor zijn plekje bij KAA Gent. De huurling moest de concurrentie verscherpen bij de Buffalo's, maar valt voorlopig door de mand. Een vervroegd vertrek is ook niet onmogelijk.

De Noorse huurling kon voorlopig nog niet helemaal overtuigen en er wordt dan ook al gespeculeerd over een voortijdig vertrek. Coach Hein Vanhaezebrouck blijft daar voorlopig in het midden over, maar wil wel verbetering zien. "We zullen zien", begint Vanhaezebrouck bij Het Laatste Nieuws.

"De transferperiode duurt nog een hele maand. Wij hebben Jens Petter binnengehaald, we gaan hem niet buiten duwen. Maar natuurlijk hadden wij meer verwacht van hem", aldus de trainer. "Momenteel ligt hij echter in de weegschaal met onze jonge mannen, en hij verliest die strijd zelfs vaak. Dan moet je eerlijk zijn: wij verwachten meer van hem", aldus de coach van Gent.

Hauge krijgt de komende weken mogelijk dus zijn laatste kans om Vanhaezebrouck te overtuigen. De Noor speelde tot dusver achttien partijen voor Gent, waarin hij goed was voor vijf assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie