Meteen twijfels over Club Brugge-coach Parker: Ik ril van zijn communicatie

Meteen twijfels over Club Brugge-coach Parker: "Ik ril van zijn communicatie"

08-01-2023 11:45
10

Club Brugge heeft met Scott Parker een nieuwe coach gevonden die Carl Hoefkens moet opvolgen. De Engelsman kan al enkele adelbrieven voorleggen, maar René Vandereycken is toch nog niet helemaal overtuigd.

Vandereycken vraagt zich af of Club Brugge met Parker wel de juiste man heeft gevonden. "Ja, hij is twee keer gepromoveerd, maar ook twee keer in het seizoen daarna ontslagen. Welke ervaring heeft hij op het hoogste niveau? Welke ervaring heeft hij Europees", vraagt hij zich af bij Het Nieuwsblad.

Volgens de voormalige bondscoach had Club Brugge dan ook voor een andere trainer moeten kiezen. "In de situatie waarin Brugge nu zit, zou ik voor een coach met Europese ervaring zijn gegaan, of eentje die de club of de competitie kent.", legt hij uit.

Ook de communicatiestijl van Parker zit Vandereycken dwars. "Ik ril daarvan", gaat de analist verder. "No sweat no glory, dat staat op mijn lijf geschreven. Alsjeblieft, hè. Stop daar toch eens mee. Dat is gewoon blabla verkopen. Daar ben ik niet voor. Ze hebben daar een overdreven goednieuwsshow willen houden", aldus Vanderecyken.