'Al Nassr richt pijlen na Ronaldo op volgende topspeler uit de Bundesliga'

'Al Nassr richt pijlen na Ronaldo op volgende topspeler uit de Bundesliga'

08-01-2023 10:16

Ondanks de komst van Cristiano Ronaldo lijkt de transferhonger bij Al Nassr nog niet gestild te zijn. Volgens Der Westen zou de club namelijk ook inzetten op de komst van Borussia Dortmund-captain Marco Reus.

Na Luka Modric, Sergio Ramos en Eden Hazard zingt nu dus ook de naam van de Duitser rond in Saoedi-Arabië. Reus heeft bij Borussia Dortmund nog een contract tot de zomer van het huidige jaar. Modric bedankte al eerder, maar hoe de Duitser tegenover een transfer naar Saoedi-Arabië staat is onbekend. Met de transfer zou Reus wel een aanvalsduo kunnen vormen met Ronaldo.

Reus speelt al een lange tijd voor zijn huidige club Borussia Dortmund. In 2012 kwam hij voor zeventien miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach. In totaal speelde Reus 368 wedstrijden voor de club. Dit hadden er een pak meer kunnen zijn, als de aanvallende middenvelder niet zo zou sukkelen met blessures. De vele kwetsuren in zijn loopbaan hebben hem ook alle recente eindtoernooien met het Duitse nationale elftal gekost. In totaal speelde Reus 48 interlands voor zijn thuisland.