Onuachu reageert na Club Brugge op transfergeruchten: “Focus ligt bij Genk”

Onuachu reageert na Club Brugge op transfergeruchten: “Focus ligt bij Genk”

7 januari - 14:24 Laatste update: 9 januari - 20:20
12

Paul Onuachu scoort het ene doelpunt na het andere bij KRC Genk, maar de boomlange aanvaller lijkt maar geen toptransfer te kunnen maken. De Nigeriaan sprak met Sporza over KRC Genk.

Onuachu is ambitieus met de Limburgers. "Natuurlijk jagen we op de titel. Maar we beseffen wel dat alles nog kan gebeuren. 7 punten voorsprong op Union... Dat kan snel omgedraaid zijn in de play-offs."

Deze speeldag wacht landskampioen Club Brugge. "Het is een van de belangrijkste matchen van het jaar. Er kan veel beslist worden als we winnen. Toch toonde Club al dat ze kunnen terugknokken uit een verloren positie."

Onuachu wil kampioen worden met KRC Genk. "Ik wil hier straks vertrekken als een kampioen. Kijk, als er na dit seizoen een grote competitie aanklopt, wil ik zeker eens iets anders proberen."

Update: Paul Onuachu liet zich na de gewonnen topper tegen Club Brugge uit over zijn toekomst bij KRC Genk. “Mijn focus ligt nu nog altijd bij Genk. Als er een aanbieding komt, dan zullen we het bekijken”, citeert Sporza.