Rashford speelt opnieuw puike partij bij United: 'Hij was wederom geweldig'

Rashford speelt opnieuw puike partij bij United: 'Hij was wederom geweldig'

07-01-2023 13:12
2

Manager Erik ten Hag heeft niets dan lof over voor aanvaller Marcus Rashford. De Engelse aanvaller maakte vrijdag wederom een doelpunt in de laatste minuut van de bekerwedstrijd tegen Everton.

"Marcus heeft zelfvertrouwen getoond", vertelt Ten Hag na afloop van het duel met Everton tegen Sky Sports. "Dit was wederom een geweldig optreden van hem. Hij had goede loopacties en was negentig minuten lang dreigend. Vandaag had hij ook weer twee assists en een doelpunt, geweldig. Hij is ontzettend vaardig. Als hij ook die mentale stabiliteit heeft, kan hij blijven gaan. Als hij gefocust blijft, weet ik zeker dat hij kan blijven scoren."

In de laatste wedstrijd van 2022 kreeg Rashford nog een straf van Ten Hag. Hij begon niet in de basiself tegen Wolverhampton Wanderers, omdat hij te laat was. Uiteindelijk maakte de Engelsman in dat duel wel het winnende doelpunt voor Manchester United. Rashford maakte dit seizoen dertien doelpunten in 24 wedstrijden.

Ten Hag had nog meer mooie woorden in petto voor de 25-jarige aanvaller. "Marcus doet het nu heel goed, maar dat komt ook door het team, dat de juiste posities inneemt. Op dit moment is Marcus niet te stoppen met zijn snelheid, zijn dribbels en zijn directheid."