Carrasco en Atletico in ruzie over verlenging: ‘25% extra werd afgewezen’

Carrasco en Atletico in ruzie over verlenging: ‘25% extra werd afgewezen’

07-01-2023 12:43
4

Yannick Carrasco kreeg een netto loonsverhoging van 25% aangeboden door Atletico Madrid. Dat schrijft Marca. De Belg zou het aanbod vriendelijk afgewezen hebben. Het zou niet volstaan voor de Rode Duivel. 

Marca gelooft dat Carrasco boos is op Atleti en zou nu ook besloten hebben de hoofdstad te verlaten. Carrasco zou dit ook al verteld hebben aan zijn omgeving. De Rode Duivel is niet blij met beloftes die maanden geleden zijn gedaan en die niet zijn nagekomen. Iets wat de club uit Metropolitano oneerlijk vindt. Het bestuur wou met Carrasco onderhandelen over een verbeterd contract na zijn geweldige seizoen in 20-21.

In die gesprekken was er een aanbod om zijn contract, dat in 2024 afloopt, te verlengen. De club onder voorzitterschap van Enrique Cerezo probeerde het grote moment van de Belg te erkennen. Hij probeerde, kortom, het laatste grote contract van zijn carrière te tekenen bij Atlético, zodat hij zijn laatste jaren op het hoogste niveau in de rood-witte kleuren kon spelen.

Hij kreeg, volgens bronnen van Marca, een netto verbetering van 25% aangeboden op zijn huidige contract. Bovendien was een bonus opgenomen als de ploeg zich zou plaatsen voor de Champions League. Het aanbod lag al een paar maanden op tafel maar werd afgewezen omdat hij vond dat hij een meer substantiële verbetering verdiende. Een verbetering die hem bij de topverdieners van de club zou plaatsen.