Deila rateert interview na Standard-STVV: We misten een goede aanval

Deila rateert interview na Standard-STVV: "We misten een goede aanval"

7 januari - 11:56
5

Ronny Deila is zich bewust van de aanvalsproblemen van zijn ploeg. De coach van Standard betreurt het gebrek aan voorzetten en coördinatie. Dat vertelt Deila pas een stuk later na de wedstrijd tegen STVV. 

Deila kwam niet opdagen voor het interview na de wedstrijd. De Noorse coach zat nog in de kleedkamer de wedstrijd met zijn spelers te debriefen, terwijl Eleven de lucht in moest.

De debriefing duurde niet langer dan gewoonlijk, maar er moest worden gewacht tot iedereen naar de kleedkamer was teruggekeerd om te horen wat de coach te zeggen had. Hij waardeerde het feit dat zijn ploeg weinig kansen tegen kreeg maar betreurde het gebrek aan gevaar van Standard. Een wedstrijd met weinig duidelijke en uitgespeelde kansen voor de mannen van Deila. 

"In het laatste derde deel van het veld hebben we altijd dat probleem van het afwerken van acties, mensen in het strafschopgebied krijgen of de juiste timing tussen voorzetten en aanwezigheid aan de ontvangende kant. We misten runs in de diepte en een goede aanval van de ruimtes."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie