Van Bommel brengt update over Overmars bij Antwerp: Gaat de goede kant uit

Van Bommel brengt update over Overmars bij Antwerp: "Gaat de goede kant uit"

6 januari - 20:00
2

Mark van Bommel heeft zich uitgesproken over de situatie rondom Daley Blind. De verdediger stond in de nadrukkelijke belangstelling van Royal Antwerp FC, maar koos uiteindelijk toch voor Bayern München. Ook gaf Van Bommel een update over de gezondheid van Marc Overmars.

Van Bommel stond wel achter de beslissing die Blind gemaakt heeft. "Een speler die deze aanbieding krijgt moet daar wel op ingaan", vertelt Van Bommel aan Het Nieuwsblad. "Natuurlijk is het jammer voor ons, want Daley is een veelzijdige speler om erbij te hebben. Maar als Bayern ertussen komt fietsen, dan moeten wij dat accepteren. We gaan bekijken of we ons op een andere manier kunnen versterken, al is dat in de winter natuurlijk hartstikke moeilijk."

Eind december kreeg Antwerp nog een naar moment te verwerken, aangezien technisch directeur Marc Overmars in het ziekenhuis werd opgenomen. Hij kreeg een lichte hartinfarct, maar volgens Van Bommel gaat het nu wat beter met de Nederlander. "Het gaat de goede kant uit met hem. Marc moet het rustig aan doen, maar we houden wel contact. Zijn afwezigheid staat het transfergebeuren niet in de weg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie