'KAA Gent dreigt afscheid te moeten nemen van Odjidja, Kums en Ngadeu'

'KAA Gent dreigt afscheid te moeten nemen van Odjidja, Kums en Ngadeu'

6 januari - 19:20
19

Bij KAA Gent dreigt men komende zomer afscheid te moeten nemen van enkele belangrijke pionnen. Vadis Odjidja, Sven Kums en Michael Ngadeu hebben momenteel een aflopend contract bij de Buffalo's en van een verlenging is er voorlopig nog geen sprake.

Gent is er de afgelopen weken in geslaagd om het contract van Tarik Tissoudali en Ibrahim Salah te verlengen, maar een akkoord met enkele andere pionnen zit er voorlopig niet in. Zo hebben Kums, Odjidja en Ngadeu een aflopend contract, maar bij Het Laatste Nieuws klinkt het dat het hoogst onzeker is dat zij ook een nieuwe verbintenis krijgen.

Bij Kums en Odjidja is de leeftijd en ook het hoge loon een groot struikelblok. Kums viert binnenkort zijn 35e verjaardag, terwijl Odjidja 34 jaar oud zal worden. Die laatste heeft daarnaast wel vaker last van blessureproblemen, waardoor Gent eraan twijfelt om hun contract te verlengen.

Verder is er ook nog de 32-jarige Ngadeu, die niet bereid is om in te leveren. Hij kent voorlopig een seizoen met ups en downs en Gent twijfelt dan ook om hem een nieuwe verbintenis aan te bieden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie