Parker over Club Brugge voor match: ''Spelers tijd nodig om details op te pikken''

Parker over Club Brugge voor match: ''Spelers tijd nodig om details op te pikken''

6 januari - 17:25
14

Club Brugge strijdt aankomende zondag tegen KRC Genk. De kersverse trainer Scott Parker doet uitspraken over de aankomende match en spreekt ook over zijn indrukken van de club en de groep van Club Brugge. Sporza noteerde de woorden van Parker. 

"Ik ben heel erg onder de indruk", vertelde de Engelsman. "De spelers zullen tijd nodig hebben om de details op te pikken'', vertelde de trainer na het uitspreken van verwachtingen naar zijn spelers en individuele gesprekken. ''Maar wat ik meteen verwacht: als je de witte lijn kruist, geef je 100%. Ik wil altijd passie en overgave zien.'' Daarmee geeft de trainer aan dat de spelers tijd krijgen, maar dat de inzet er gelijk moet zijn bij de spelersgroep van blauw-zwart.

Parker beschikt over een fitte spelersgroep. Zelfs zomeraanwinst Roman Yaremchuk is fit. De Oekraïnse centrumspits speelde dit seizoen 9 wedstrijden voor Club Brugge, maar kampte de afgelopen periode met divers blessureleed.

Bij winst stoot Club Brugge Royal Antwerp FC wellicht van de 3e plek in de Jupiler Pro League. Daarvoor zou De Great Old wel punten moeten laten liggen. Club Brugge moet winnen om nummer 5 KAA Gent op afstand te houden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie