Genk-coach Vrancken over tactiek Parker: ''Wedstrijden geanalyseerd''

Genk-coach Vrancken over tactiek Parker: ''Wedstrijden geanalyseerd''

6 januari - 16:35
16

Trainer Wouter Vrancken speelt vaker tegen een ploeg met een nieuwe trainer, dan een club waar dat niet het geval is. Het Nieuwsblad noteerde de woorden uit de mond van de T1 van KRC Genk over zijn tactiek in aanloop naar de wedstrijd tegen Club Brugge.

''Daarom hebben we wedstrijdbeelden geanalyseerd van zowel Club Brugge als van Parkers ex-clubs Fulham en Bournemouth'', vertelt de trainer over hoe de aankomende partij tegen blauw-zwart aanvliegt. ''Natuurlijk gaan wij in de eerste plaats uit van onze eigen sterkte en principes. Maar elk detail kan het verschil maken. Je wil als staf de spelers toch optimaal voorbereiden op de wedstrijd en dingen aangeven, waarmee ze geconfronteerd kunnen worden'', vertelt Vrancken verder.

Ook werd aan Vrancken de vraag gesteld over wat het kenmerk nu is van de ploegen van Scott Parker. ''We hebben ons licht ook opgestoken over het Kanaal'', was het antwoord van de T1 van KRC Genk.

KRC Genk is momenteel koploper van de Jupiler Pro League met 46 punten uit 18 wedstrijden. Club Brugge, de kampioen van vorig seizoen, staat op plaats 4 met 10 punten achterstand op Genk. Zondag strijden de twee ploegen om 13.30 om 3 punten in de Cegeka Arena.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie