Nainggolan haalt lolletje uit met Antwerp door reactie op vacature Instagram

Nainggolan haalt lolletje uit met Antwerp door reactie op vacature Instagram

05-01-2023 17:30
7

Radja Nainggolan is sinds 20 december geen speler meer van Royal Antwerp. Ook ging de stop van de samenwerking niet zonder slag of stoot. Toch haalde de 34-jarige middenvelder een grapje uit met zijn voormalig werkgever via Instagram.

Eerder afgelopen dagen kwam Nainggolan nog met een emotionele boodschap over zijn vertrek bij Antwerp. ''Het is jammer dat het zo moet eindigen'', was een deel van de woorden die bij de middenvelder op Instagram stonden. Met woorden als ''Ik wens mijn ploegmaats het allerbeste'', sloot Nainggolan dat bericht af met succeswensen.

Woensdag was Nainggolan opnieuw actief op internet en dit keer met een heel andere toon. Op een post waarin Royal Antwerp aangaf op zoek te zijn naar chauffeurs voor jonge spelers, reageerde Nainggolan met de boodschap ''ik'', waarvoor hij vele likes ontving. 

Nainggolan kwam in dit seizoen nog 12 wedstrijden uit voor Antwerp in de Jupiler Pro League. De middenvelder, die in 2021 overkwam van Internazionale, kwam één keer tot scoren en leverde één assist. De 34-jarige Nainggolan is nu clubloos, maar heeft nog geen plannen om te stoppen.