El Khannouss verklapt geheim achter verdwijnen Bounou voor match Rode Duivels

El Khannouss verklapt geheim achter verdwijnen Bounou voor match Rode Duivels

5 januari - 15:00 Laatste update: 15:14

De bizarre verdwijntruc van Yassine Bounou tijdens de WK-wedstrijd van Marokko tegen de Rode Duivels is nog steeds het gesprek van de dag. Wat was er aan de hand? Landgenoot en Jupiler Pro League-speler Bilal El Khannouss onthult het in een interview met Het Laatste Nieuws.

De opstelling voor de wedstrijd van Marokko bevatte geen verrassende namen, behalve misschien één: Yassine Bounou van Sevilla, een van de beste keepers van het land, begon op de bank. In plaats daarvan stond plotseling Monir El Kajoui tussen de palen, wat voor verbazing zorgde bij iedereen.

''Bounou kreeg voor wedstrijden inspuitingen tegen de pijn'', vertelt de speler van KRC Genk. ''Het was de reden waarom Bounou tegen België niet in doel stond. Hij reageerde slecht op zo’n inspuiting en had plots troebel zicht'', verklaarde El Khannouss het verdwijnen van de doelman uit de opstelling nader.

Eindelijk hebben we het antwoord op de vraag die iedereen bezighield. Bounou heeft sindsdien geen problemen meer gehad tijdens wedstrijden en heeft zichzelf opgewerkt tot nationale held door zijn uitstekende prestaties tegen Spanje en Portugal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie