Interviews verboden, maar Fai, Mbenza en Musona branden kaars om duel met Ronaldo

Interviews verboden, maar Fai, Mbenza en Musona branden kaars om duel met Ronaldo

5 januari - 11:30
1

Het is ooit anders geweest, maar de ogen van de internationale voetbalwereld zijn even op Saoedi-Arabië gericht. Deze donderdag hervat in dat land immers de competitie. Met Cristiano Ronaldo die in actie komt voor Al-Nassr? Collins Fai, Isaac Mbenza en Knowlegde Musona branden alvast een kaarsje van wel.

Die drietand, bekend uit het Belgische voetbal, trekt straks met Al-Tai namelijk op bezoek bij Al-Nassr, de kersverse werkgever van Ronaldo. Of de Portugese wereldster er minuten zal maken, is voorlopig nog koffiedik kijken. De kans lijkt in ieder geval klein dat hij in de basis zal starten. Eventueel zit een plekje op de bank en bijkomende invalbeurt er wel in.

Later deze maand speelt Al-Nassr immers nog twee duels die belangrijker zijn: eerst de Saoedische topper met Al-Shabab, nadien nog een prestigieuze oefenwedstrijd met PSG. Ronaldo tegen Lionel Messi, dat doet de lokale machthebbers helemaal watertanden. Daarom moeten Fai (ex-Standard), Mbenza (ex-Charleroi) en Musona (ex-Anderlecht en -Oostende) misschien op hun honger blijven zitten. Hen werd, net als al hun medespelers uiteraard, in elk geval al verboden om interviews te geven in aanloop naar het competitieduel, zodat de druk op Ronaldo niet verder zou toenemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie