'Club Brugge richt het vizier op Kopenhagen-talent Clem (18)'

'Club Brugge richt het vizier op Kopenhagen-talent Clem (18)'

04-01-2023 17:52
21

Club Brugge heeft met Casper Nielsen en Andreas Skov Olsen al twee Denen op de loonlijst staan. Met William Clem kan daar nu nog een derde naam gaan bijkomen. De middenvelder van FC Kopenhagen staat hoog op het verlanglijstje van Club Brugge.

Met dat nieuws komt het doorgaans betrouwbare Bold naar buiten. De amper achttienjarige Clem komt momenteel uit voor Kopenhagen, waar hij recent zijn debuut mocht vieren. Hij speelde al enkele partijen in de competitie, maar ook in de Champions League. Daarmee heeft hij zich in de kijker van Club Brugge gespeeld.

Makelaar Ahmad El-Ali bevestigde alvast dat er interesse is in Clem. "Van heel wat clubs in Europa", klinkt het bij de Deense bron. Een overgang naar België sluit hij ook niet uit. "De Belgische competitie is al een bijzonder goede match gebleken voor enkele Deense spelers. Het is zeker een interessante optie", geeft hij aan.

Bij Club Brugge moet Clem, die voornamelijk als verdedigende middenvelder speelt, de concurrentie aangaan met Raphael Onyedika, Eder Balanta en Noah Mbamba. Die laatste twee lijken echter op weg naar de uitgang bij Blauw-Zwart.