'Man United krijgt in spitsenzoektocht nul op rekest na tussenkomst AC Milan'

'Man United krijgt in spitsenzoektocht nul op rekest na tussenkomst AC Milan'

4 januari - 14:44
0

Olivier Giroud lijkt niet de nieuwe nummer negen bij Manchester United te worden. De 36-jarige centrumspits verwacht een positief bericht van zijn huidige broodheer, AC Milan.

In het geruchtencircuit wordt Giroud in verband gebracht met een transfer naar United, dat sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo op zoek is naar een aanvalsleider. Vele namen passeren de revue, waaronder die van de Fransman. Volgens The Times kunnen The Red Devils de naam van Giroud doorstrepen. De goalgetter verwacht een nieuw contractvoorstel van Milan.

De huidige verbintenis van Giroud in Milaan loopt komende zomer af, waardoor United een goedkope slag dacht te kunnen slaan. Giroud lijkt echter aan te sturen op een langer verblijf in de Serie A, waar hij nog altijd van grote waarde is. De Franse spits wordt eveneens gelinkt aan een stap naar de Verenigde Staten, maar ook die geruchten kunnen naar verluidt de prullenbak in.

Giroud, die als basisspeler bij Frankrijk tweede werd op het afgelopen WK, speelde dit seizoen tot dusver negentien officiële wedstrijden voor Milan. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en vijf assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie